this is a snapshot blog of:

autofficina esposizione

Entering our design exhibition in Milan was an experience of its own. Upon walking through the gate one would approach our courtyard. Some people seemed to be a bit hesitant not sure if there was something going on. We decorated the courtyard with what we found on site: pallets turned seats, a mechanics pit turned conversation pit, and a bright blue workbench turned kitchen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s