this is a snapshot blog of:

cloudscapes

Cloudscapes by Transsolar and Tetsuo Kondo Architects. This was an indoor installation in the Arsenale during the Venice Architecture Biennale attempting to create a cloud or the sensation of walking in a cloud. A ramp leading up to where the cloud is… or should be. Unfortunately it worked better without visitors as the wonderful pictures  at Frame Magazine show. It reminds me of the blur building project by Diller Scofidio+ Renfro architects in Switzerland.



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s