this is a snapshot blog of:

Timanfaya

Circular restaurant and visitor center sitting on top of a volcanic hill overlooking Timanfaya National Park on the island of Lanzarote. It was designed by local artist Cesar Manrique.

Rond restaurant en bezoekerscentrum bovenop een vulkanische heuvel, uitkijken over Timanfaya Nationaal Park op Lanzarote. Het is ontworpen door de lokale kunstenaar Cesar Manrique.

One response

  1. Yet another example of what can be done with glass. Great shot of this unique building.

    2011/04/15 at 06:34

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s