this is a snapshot blog of:

House over road

Local architecture firm Kühne & Co have created this house+office in a backstreet in the center of Rotterdam. Entrance and stairs have been placed in a narrow volume against the adjacent building. It’s nice to see that the building does bring some life in this otherwise deserted place.

Het lokale architectenbureu Kühne & Co heeft dit woon/werkpand gerealiseerd in een achterafstraat in het centrum van Rotterdam. Ingang en trappen zijn geplaatst in een smal volume tegen het ernaast gelegen pand. Het is mooi om te zien dat het een beetje leven brengt op deze anders wat verlaten en aftandse plek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s