this is a snapshot blog of:

Didden village

Roof extension project called Didden village in Rotterdam designed by architecture firm MVRDV. The blue volumes have an archetypical house shape and contain the bedrooms of the house each with their own staircase from the living room below. The space in between is a roof terrace with built-in flower pots, a table, bench and open-air shower.

Dakopbouw project genaamd Didden village in Rotterdam ontworpen door architectenbureau MVRDV. De blauwe volumes hebben een archetypische huisvorm en bevatten de slaapkamers van het huis met elke hun eigen trapopgang vanuit de onderliggende woonkamer. De ruimte tussen de dakopbouwen in is ook blauw en is het dakterras met ingebouwde plantenbakken, bank, tafel en douche.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s