this is a snapshot blog of:

Atrium

The impressive  atrium of the building of the Dutch Institute for Sound and Vision in Hilversum. It is the centerpiece in the interior that steps down stagewise and connects different sections. Behind the corridors under ground level is where the extensive archives are located. The building is designed by Neutelings Riedijk Architects.

Het indrukwekkende atrium in het gebouw van het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Het is het stapsgewijs aflopend middelpunt in het interieur en het verbindt alle onderdelen met elkaar. Ondergronds, achter de gangen bevinden zich de uitgebreide archieven. Het gebouw is ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s