this is a snapshot blog of:

Museum Park

The recently renovated square in front of the also recently renovated Netherlands Architecture Institute (NAi) in Rotterdam. The square is actually part of the Museum Park originally designed by architecture firm OMA in 1985 which runs from the NAi to the Kunsthal. Underneath is a parking garage by architect Paul de Ruiter of which the construction has caused years of delay and massive exceeding of expenditure.

De recent gerenoveerde plein voor het eveneens gerenoveerde Nederlands Architectuurinstituut (NAi) in Rotterdam Het plein is onderdeel van het Museumpark dat oorspronkelijk ontworpen is door architectenbureau OMA in 1985 en dat van het NAi tot aan de Kunsthal loopt. Onder het plein ligt een parkeergarage ontworpen door Paul de Ruiter waarvan de bouw jarenlange vertraging aan het plan en grote kostenoverschrijding heeft veroorzaakt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s