this is a snapshot blog of:

Cantilevering Pavilion

This geometric pavilion with a cantilevering volume stacked on an identical volume on the ground is located in the Utrecht suburb of Leidsche Rijn. It is designed by Dutch artist Stanley Brouwn in collaboration with architect Bertus Mulder and built in 2005.

see also: Tschumi pavilion
see also: Academic Library

Dit geometrische paviljoen met uitkragend volume bovenop een identiek volume op het maaiveld bevindt zich in de Utrechtse buitenwijk Leidsche Rijn. Het is ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Stanley Brouwn in samenwerkign met de architect Bertus Mulderen het is gebouwd in 2005.

zie ook: Tschumi paviljoen
zie ook: Universiteitsbibliotheek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s